Voluntariat pentru „inverzirea” insulei „Lacul Morii’

Cu mic, cu mare, reprezentantii companiei DTZ Echinox au plantat sambata aceasta peste 450 de arbori pe insula „Lacul Morii’ in cadrul campaniei „Cultiva Afaceri Verzi si Responsabile”.

Compania imobiliara are drept parteneri Primaria Sector 6, Coca Cola Hellenic si Discovery Romania. In total, au fost plantati 100 de puieti de catalpa, 75 de paulownia, 50 de salcie, 50 de stejar rosu si 200 de puieti de salcam.

„Ne bucura interesul pe care o companie imobiliara il arata in dezvoltarea durabila a orasului. Parteneriatul cu DTZ Echinox este un exemplu de echilibru intre dimensiunea lucrativa si cea responsabila a afacerilor si speram sa il putem valorifica si in proiecte viitoare.” a declarat Cristian Poteras, Primar Sector 6.

„Intr-o etapa urmatoare, vizam atragerea de noi parteneri – dezvoltatori, companii de constructie etc – cu care sa demaram un proces complex de amenajare, iluminare ecologica si convertire a insulei intr-un loc de promenada si sport in aer liber”, a completat Evelina Necula, Director Marketing DTZ Echinox.

Nu sunt alte articole relevante.

VN:F [1.9.6_1107]
Rating: 9.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.6_1107]
Rating: +2 (from 2 votes)
Voluntariat pentru „inverzirea” insulei „Lacul Morii’, 9.0 out of 10 based on 3 ratings

Articole relevante:

Leave A Comment...

oalacubunatati.ro