Salata verde cu iaurt si pulpa de rosii

Primavara vine cu miros de flori, dar si cu miros de salate. Va impartasesc si voua ultima mea descoperire: salata verde la care am adaugat pulpa de rosie data prin ulei de masline si iaurt gras.
Va asigur ca este o bunatate si se prepara in mai putin de 20 de minute, asadar nu e nevoie de prea mult timp sa va bucurati de gustul ei.

Aveti nevoie de urmatoarele:

- un buchet de salata verde, foarte proaspata
- doua rosii mari
- doua lingurite de ulei de masline
- patru linguri de iaurt gras, preferabil sa fie de casa

Cum se prepara:
Se spala salata foarte bine, apoi se rup frunzele ( atentie nu le taiati cu ajutorul cutitului, isi pierd din vitamine) si se aseaza intr-un bol de sticla. Se scoate pulpa din rosii si se amesteca in cele doua lingurite de ulei de masline timp de 5 minute. In bol adaugam iaurtul peste salata, api si pulpa de rosii.
Se adauga si un praf de sare dupa gust.
Pofta buna!

Articole relevante:

  1. Salata cu frunze de spanac
VN:F [1.9.6_1107]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.6_1107]
Rating: 0 (from 0 votes)

Articole relevante:

One Response to “Salata verde cu iaurt si pulpa de rosii”

Read below or add a comment...

  1. simona says:

    arata foarte bine, sigur am sa o incerc

    VA:F [1.9.6_1107]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.6_1107]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Leave A Comment...

oalacubunatati.ro