Prajitura cu bulion de la MasterChef

La nuntile din Ardeal, prajitura cu bulion este una la loc de cinste. Acum insa este vedeta datorita concursului MasterChef, unde a fost laudata de juriu. Mie imi place la nebunie! Din ce este realizata?

Ingrediente:

faina,

lapte,

margarina,

bulion,

zahar,

gris,

gem de prune,

esenta de rom,

zahar pudra.

Eu sincer nu m-am incumetat sa fac foile, pentru ca este multa migala si timp sa le faci bucata cu bucata, sa  le coci si foarte multa maiestrie sa le scoti abil din tava, pentru a nu se sfarama. Asa ca pana acum asteptam sa ajung la prietenele si rudele de langa Deva. Din aceasta saptamana am insa posibilitatea sa o comand, fiind gata intr-o jumatate de zi si livrata acasa si nu doar pentru mine, ci pentru toti cei care locuim in Bucuresti sau in apropiere. Si imi aminteste de copilarie, de prajiturile de la sarbatori sau nunti ale celor dragi, la fel cum virslili cumparate din standul traditional din Sun Plaza imi amintesc de nedei si zilele de joi, cu targul de la Brad.

Daca sunteti gurmanzi, dar va lipseste timpul sau sunteti bucatari nepriceputi ca mine, atunci o puteti comanda online aici, o tava intreaga de un kilogram costa 44,9 lei.

Prajitura este foarte proaspata, se face doar la comanda -daca o cereti dimineatza, seara va soseste acasa sau daca o comandati de seara, a doua zi va este livrata la birou sau acasa. Click pe fotografie pentru comanda.

 

VN:F [1.9.6_1107]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.6_1107]
Rating: 0 (from 0 votes)

Articole relevante:

Leave A Comment...