Ingrijirea zambilelor si a primulelor la ghiveci, cand sunt inflorite si dupa

In aceste zile de sarbatoare, noi doamnele si domnisoarele primim multe flori. Cum sa facem sa le mentinem mai mult timp in viata? Cand primim plante de primavara in ghiveci, cum le ingrijim, astfel incat sa ramana mult timp frumoase, inflorite si apoi ce facem cu bulbii, dupa ce se trec florile?

Astazi Cosmin Radu, Shop Manager, la floraria Secret Garden (care are si pagina de Facebook), ne-a oferit cateva sfaturi despre ingrijirea zambilelor si a primulelor.

Despre pastrarea lalelelor si trandafirilor puteti citi un alt articol al nostru, citat la sfarsitul acestui text.

Zambila va fi udata moderat, de doua ori pe saptamana, spun specialistii de la Secret Garden.

Pastrate in interiorul locuintei, zambilele vor beneficia de o dezvoltare accentuata, ajungand sa creasca si chiar sa infloreasca in doar 4-5 zile. Acest fenomen apare datorita temperaturilor ridicate din locuinte – sa nu uitam ca zambila este o planta de primavara iar dezvoltarea normala se petrece in conditii de temperaturi scazute. Dupa perioada de inflorire, vom taia frunzele si tija cu flori trecute iar apoi vom planta zambila in gradina, sau o vom lasa in ghiveci fara sa o mai udam pana in primavara urmatoare”, ne recomanda Cosmin Radu.

Despre primule (plante care cresc si pe langa paduri, primavara) se spune ca aduc noroc atunci cand le intalnesti si primesti.

Trebuie tinute in spatii racoroase si udate putin, doar umezit pamantul. Dupa inflorire, se planteaza in gradina, in loc umbrit, ferit de razele soarelui.

Despre pastrarea lalelelor si a altor flori taiate aflati aici: http://www.ecotrend.ro/cum-pastram-florile-proaspete-mai-mult-timp.html

BUCHETE IN TREND PUTETI URMARI AICI: http://www.ecotrend.ro/buchetul-saptamanii-flori-vesele-in-cupcake.html

CADOURI  COSMETICE NATURALE SI BIJUTERII HANDMADE PUTETI COMANDA ONLINE de pe WWW.MALL.ECOTREND.RO

VN:F [1.9.6_1107]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.6_1107]
Rating: 0 (from 0 votes)
Ingrijirea zambilelor si a primulelor la ghiveci, cand sunt inflorite si dupa, 1.0 out of 10 based on 1 rating

Articole relevante:

Leave A Comment...

oalacubunatati.ro