Casa din lemn, in varf de munte sau langa Bucuresti?

Pana acum am tot scris articole de cum sa-ti construiesti case din lemn, acum a venit randul celor care vor sa cumpere gata facute. Una din cele mai ieftine si situata intr-o zona de vis (cu un acces cam greu insa) este casuta din imagine. Pentru locuit permanent exista variante de locuinte situate langa Bucuresti, cu preturi de doua-trei ori mai mari.

Remarcand interesul mare pentru casele din lemn, am vrut sa verificam si la cat se vand cele de pe piata libera, locuite o perioada.

O familie de romani stabiliti in strainatate si-a construit o casa de vacanta la 1.200 m altitudine, in Bucegi si Piatra Craiului de unde se vad crestele muntilor. Acum locuinta este de vanzare, la un pret de 25.000 euro, negociabil. Casuta din lemn de la Fundata-Simea, langa Bran, are o suprafata construita de doar 50 mp, dar dispune de baie utilata, un living din care se vad muntii si utilitatile necesare unei vacante confortabile: curent, put de apa, fosa septica.

Anuntul de vanzare se gaseste aici http://www.buysale.ro/anunt/casa-de-vacanta-bran-moeciu-fundata-fundata/58080

Langa Bucuresti, la Buftea, se vinde o vila din lemn in stil american, cu 80.000 euro (vezi foto). Locuinta are etaj si mansarda, o suprafata totala de 165 mp, Terenul aferent este de 240 mp. Dispune de toate utilitatile, apa si canalizarea fiind furnizate din reteaua publica a orasului Buftea.

Anuntul de vanzare se gaseste aici

http://www.anuntul.ro/anunturi-imobiliare-vanzari/case-vile/buftea-media-pro-vila-p1m-165-mp-teren-240-mp-finisaje-de-lux-finalizate_5121466.html

ATENTIE! Cand va calculati pretul locuintei gata facute, trebuie sa luati in calcul si faptul ca este inclus si pretul terenului aferent, montajul si utilitatile -racordurile la apa, canalizare sau fosa septica, curent electric. Pretul unui kit al unei locuinte din lemn, vehiculat de un constructor/fabricant nu prevede toate acestea.

VN:F [1.9.6_1107]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.6_1107]
Rating: +1 (from 1 vote)
Casa din lemn, in varf de munte sau langa Bucuresti?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Articole relevante:

Leave A Comment...